Miért a Rádió 1 Pécs?

Intro kép
Miért a Rádió 1 Pécs?

A Rádió 1 Pécs 2013. júniusi megújulását követően tovább erősítette vezető szerepét Pécs és Baranya megye médiapiacán. A Whitereport-Ipsos Goldfish-Pécs 2016 kutatása alapján a Rádió 1 Pécs ismertsége 95%-os, amely kimagaslóan magasnak számít.

A pécsi médiumok (tv-k, rádiók, mozik, lapok, online médiumok) elérését vizsgáló kutatás alapján a Rádió 1 a leghatékonyabb helyi médium. Egyaránt kimagasló a vonzereje és az aktivizáló ereje is.

A Rádió 1 Pécs vezeti az elérési listát a helyi tv-k, rádiók, mozik, site-ok és lapok között!

A Rádió 1 Pécs egy átlagos napon 40%-os eléréssel rendelkezik. Egy hét alatt 50%-os, két hét alatt pedig már 60%-os elérést produkál. Ilyen mutatókkal egyetlen helyi versenytársa sem rendelkezik.

A Rádió 1 Pécs az egyik legnagyobb aktivizálási erővel rendelkező médium: ismertségéhez képest is rendkívül magas a napi odakapcsolók aránya – vagyis mind a márkaértéke, mind a tényleges médiafogyasztási teljesítménye kiemelkedő. Ez azt jelenti, hogy a reklámozott termékek, szolgáltatások esetén a mozgósító ereje is magasabb az átlagnál, mivel hiteles, elfogadott médiumról van szó.

A Rádió 1 Pécs az adásában elhelyezett információkat, üzeneteket hirdetéseket jóval több médiafogyasztóhoz juttatja el, mint amire a megye többi médiuma képes lehet. Így a Rádió 1 négy baranya megyei frekvenciáján (Pécs, Mohács, Komló, Villány) megjelenő közlemények, reklámok - egy hallgatóra jutó átlagos - költsége a legalacsonyabb. Ezért bátran kijelenthető, hogy a Rádió 1 nemcsak hatékony de egyben rendkívül költséghatékony médium is.

A Rádió 1 Pécs helyi, hiteles, hatékony.