Változások

Több változásra is számítani lehet az utakon. 

Korszerűsítik a pécsi Árpád-hidat. A felüljárón irányonként 1-1 sávon lehet közlekedni, torlódás kialakulhat, a híd alatti útszakaszokon forgalmirend változás történt.

Dolgoznak a Mecsekoldalban is. Az útépítési – közműkiváltási munkák miatt a Bálicsi úton és környékén félpályás útlezárás, útszűkület van érvényben, itt is torlódásra, dugóra készüljön, főleg a reggeli és délutáni csúcsforgalomban.

Útszűkület lassítja a forgalmat a Makay úton, a városból kivezető oldalon. A Boszorkány út egy szakaszán csak egy sáv járható.

Dolgoznak a Magaslati úton is: a Tettye tértől és a Szőlő utcai kereszteződéstől szennyvízhálózat korszerűsítés zajlik, szakaszos, félpályás útlezárásra, esetenként jelzőlámpás irányításra lehet számítani.

Április 16-án (hétfő) megkezdődik a pécsi Hegedűs János utca felújítása. Elsőként a Mohácsi út és a Finn utcai kereszteződés közötti szakaszon dolgoznak majd, kb. 3 hónapig. A munkák ideje alatt kitiltják innen a közlekedőket, teljesen lezárják a szakaszt. A Finn utcai ipari park az Üszögi út irányából lesz megközelíthető.