Vezetékcsere miatt forgalomkorlátozásra számíthat Pécsett az Alsómalom utcában, a Batthyány és a Somogyi Béla utca közötti szakaszon.

A kormány a következő 3 évben évi csaknem 3 milliárd forintot különít el a fiatalok első sikeres nyelvvizsgájának ingyenessé tételére – jelent meg hétfőn a Magyar Közlönyben.

Piacképes szakmákat oktatnak Sásdon és Mágocson. A Pécsi Szakképzési Centrum Sásdi Vendéglátóipari Szakközépiskolája szervezi az ingyenes képzéseket.

Szeptember első napjaiban kés- és fejszehajító Európa bajnokságot rendeznek Alsómocsoládon.

Nagy az érdeklődés az Otthon Melege Program háztartási nagygép-csere alprogramja iránt.

Pénteken kezdődik a Szamárfül Családi Fesztivál, melynek idén is a Zsolnay Kulturális Negyed ad otthont.

A vásártérrel szemben lévő területen mintegy 2,5 milliárd forintból épül fel az új sportközpont.

Pécs sem marad ki a sorból. A sorozat szervezője a Filharmónia Magyarország.

A napokban egy 3 fős nagy mara csoport érkezett Csehországból a Mecsekbe.

Novemberben fogták el azt a 28 éves férfit, aki több településen is kábítószert árult, sőt több alkalommal fiatalkorúaknak is eladta a drogot.

Befejeződött a női felnőtt strandlabdarúgó bajnokság, amin kilenc csapat indult: a mezőnyben nyírségi, békéscsabai, nagykanizsai és budapesti együttes is volt.

Pár hete szerződött le a PVSK-Pannonpower férfi kosárlabda csapatába Simon Kristóf, aki július 30-án lett rosszul, kórházba vitték, és kiderült, hogy gyomorfekélye van és vérre van szüksége.

A PMFC Horvátországban játszotta utolsó mérkőzését, ahol a harmadosztályú Pozsega ellen lépett pályára.

Ha az időjárás lehetővé teszi, 45 ezer hektáron permeteznek majd - közölte az Országos Katasztrófavédelmi főigazgatóság.