A PTE együttműködésével készítette el Parázs a szívnek című alkotását az egyetem klinikáján aneszteziológusként és intenzív-terápiás orvosként is dolgozó Vámos Zoltán.

A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent határozat szerint a kormány több, mint 6 és fél milliárd forint visszatérítendő támogatást biztosít Pécs önkormányzatának.

Ezt a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet vezetője mondta.

Ismét megrendezik a Prograce programozó versenyt, melyen középiskolások és egyetemisták mérik össze informatikai tudásukat.

Ugyancsak ettől a naptól van lehetőség a jelentkezési sorrend egyszeri megváltoztatására és a dokumentumok pótlására.

Két éve indult a közösségi kezdeményezés, hogy a városrésznek is legyen köztéri karácsonyfája.

A Széchenyi téren, a 7. Adventi Kézműves és Mesevásáron ma délután 4 órakor a Hangerdő Társulat a Mikulás és a krampusz című előadását mutatja be.

Közgyűlést tart csütörtökön Pécs képviselőtestülete. A tervek szerint a városatyák több száz millió forint értékű közlekedési fejlesztésekről is beszélnek majd.

Ebben az évben is megrendezik a Fiatal Vállalkozók Hetét, melynek baranyai programjai november 16-án várják az érdeklődőket.

A kertvárosi játszó a városi cégek összefogásának köszönhetően lett korszerűbb és már át is adták.

Csaknem 150-en dolgoznak az utak, járdák takarításával, de a parkokban is összeszedik a lehullott lombot.

Az eseményre azoknak a közösségeknek a képviselőit várták, akik távfűtott lakásokban élnek.

Kettős évfordulót ünnepel a PTE Bölcsészettudományi Kara ebben a tanévben.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Széchenyi István Gimnáziumban rendezték meg a programot, melyen pécsi, komlói, pécsváradi és mohácsi középiskolások végzősei vettek részt.