Molnár Kristóf

Intro kép
Műsorvezető - Szerkesztő
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: Facebook oldalam
A műsoromban hallhatja a legújabb dalokat
Jó pár éve, hogy Pécsre kerültem! Ezt pedig nem változtatnám meg. Itt tanultam az egyetemen, itt költöztem be az első albérletembe, itt költöttem el az első fizetésem és itt érzem a legjobban magam. Már több, mint 2 éve, hogy a Rádió 1 Pécs műsorvezetője vagyok, ami nem csak kihívás, de "szerelem" is. Pécsinek lenni jó, és örülök, hogy a részese lehetek!
Ha nem a dalokról és a helyi infókról beszélek, akkor jöhet a hangszer. A dobolásra, gitározásra mindig jut idő. Már én is erősítem a pécsi zenészek klubját.
Sokan kérdezték mi volt az első sláger ami nagy hatással volt rám. Azt hiszem Bonnie Tyler - I Need a Hero slágere. Ez egyértelművé vált, mikor 3 évesen levideóztak egy karácsonyi bulin, léggitárral a kezemben.
A zenén kívül még a filmekért rajongok. A jó filmekért!. A popcorn műfajon kívül jöhet bármi. A Keresztapától kezdve, a Mr. Nobody-n át, a Ponyvaregényig. Sorozatban pedig a fekete tükör visz mindent.
A műsoromban hallhatja a legújabb dalokat, az aktuális programokat, a helyi híreket és ne felejtsük el azt a sok játékot és nyereményt, amivel meglepjük a hallgatókat!