Indiai recept - Rádió 1 Pécs és NOVRO Recept Játék (2016.10.20.)

Facebook kép
Kattints a képre és kommenteld a kép alá recepted, vagy küldd el SMS-ben, hogy részt vehess a sorsoláson!
Telefonszám: +36 (70) 434 23 40
Francia receptet várunk!
Nyeremény:

NOVRO-s ajándékcsomag 

Játék kezdete: 2016.10.20.
Játék vége: 2016.10.20.

Mennyire vagy jártas az Indiai konyha világában? :D Zöldség Pakora? Csicseriborsó Curry?? Írd meg nekünk a te kedvenced receptjét és nyerj :) Ma is tiéd lehet a Novro húscsomag!

Támogató: NOVRO

Információk

A NOVRO Húspiac Szupermarketünkben olyan termékeket forgalmazunk, amelyekkel megvalósulhat a „Magyar árut, magyar üzletből” szlogenünk.

Cégünk 1993-ban alakult általános élelmiszer nagykereskedésként, bólyi telephellyel. Az első év tapasztalatai alapján, azonban friss és fagyasztott húsok és húskészítmények nagy és kiskereskedelmére szakosodtunk. Folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat és az általunk lefedett terület nagysága elérte Baranya, Tolna, Somogy és Bács-Kiskun megyék nagy részét.

1998-ban két telephellyel bővültünk, Nagykanizsán és Székesfehérváron nyitottunk nagykereskedelmi lerakatot. Ezeken a helyeken is teljes szervizzel jelentünk meg, amely révén újabb piacokat szereztünk. A következő esztendők nehéz növekedését főként a piacon megjelent multivállalatok okozták, de bátran mondhatjuk, hogy bizonyos termékcsoportokban meghatározó szerephez jutottunk a régióban.

2000-ben megnyitottuk pécsi szupermarketünket, ami 1200 m2 alapterületen jött létre és a friss kategória mellett fontos szerep jutott az ital és az édesség cikkcsoportjának. Folyamatosan bővülő cikkcsoportjainknak köszönhetően 2006-ra 90000 példányban megjelenő havi akciós újságunk meghatározó lett a szupermarketek között.

Mindemellett cégünk 1994 óta jelentős külkereskedelmi forgalmat bonyolít le a környező országok felé. Lengyelországban, Romániában, Horvátországban jelentős partnerekkel dolgozunk együtt több éve. Ezeknek köszönhetően cégünk 2004-ben KINGA márkanéven egy saját receptúrájú termékcsaládot hozott létre, melyet bel-, és külföldön egyaránt forgalmazunk.

Játékszabályzat

A játékban résztvevőknek a Rádió 1 Pécs Facebook oldalán a játék képe alá vagy SMS-ben kell  elküldeniük a receptet.

Támogató logó
Telefon: +36 (72) 532 154
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: NOVRO