Placido Domingo's Operália játékunk

Facebook kép
Küldd el a Rádió 1 szót SMS-ben, ha meghallod a kiválasztott dalt a (70) 434 23 40-es számra, hogy részt vehess a sorsoláson!
Telefonszám: +36 (70) 434 23 40
Figyelj a kiválasztott dalt!
Nyeremény:

NOVRO-s ajándékcsomag 

Játék kezdete: 2016.11.07.
Játék vége: 2016.11.10.

Sok-sok páros belépő keresi még gazdáját! :D Nem csak a november 26-ai Demjén Ferenc koncertre, de a 13-ai Placido Domingo's Operáliára is. Ha világhírű énekesektől szeretnéd hallani a nagy sikerű operetteket, operákat, akkor játssz velünk :) Ebben az órában már nyerhetsz is!

Támogató: Placido Domingo's Operália

Információk

A programban: népszerű opera és operett részletek, közkedvelt nápolyi dalok és zarzuelák.

A pécsi Kodály Központban randevúznak a Plácido Domingo’s Operalia sztárjai. A gálakoncerten többek között az Operalia 2016 első díjas énekese, Elsa Dreisig és napjaink egyik legkeresettebb tenoristája, az Operalia 2010 első díjas művésze, Stefan Pop lépnek közönség elé. A rendezvénynek Wiedemann Bernadett, a Budapesti Operaház vezető művésze lesz a vendége.

A koncerten közreműködő MÁV Szimfonikus Zenekart a nemzetközi karmester-generáció ismert művésze, Israel Gursky vezényli. Az amerikai- izraeli karmester 2009-ben mutatkozott be a pécsi közönség előtt, amikor a Plácido Domingo és az Operalia 2009 meghívott díjazottjainak hatalmas sikerű, Székesegyház előtt megrendezett koncertjét dirigálta. Plácido Domingo első alkalommal 2008-ban adott szabadtéri koncertet Baranya megye székhelyén, legutóbb pedig ez év februárjában volt Pécs vendége, amikor a Pécsi Tudományegyetem díszdoktorává fogadta.

Az estnek Mesterházy Gyula színművész lesz moderátora, melyen a publikum találkozhat a fiatal trombitaművésszel, Kiss Alexandrával is, aki egy közkedvelt zenekari szám szólistájaként lép színpadra.

Az estnek dr. Páva Zsolt polgármester lesz a házigazdája, és dr. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár a védnöke.

Játékszabályzat

Küldd el a Rádió 1 szót SMS-ben, ha meghallod a kiválasztott dalt a (70) 434 23 40-es számra, hogy részt vehess a sorsoláson!

Támogató logó
Weboldal: Operalia