Nyerő 5-ös (2016.11.21. - 2016.12.23)

Facebook kép
Ismerjen fel 5 slágert 5000 Ft-ért vagy akár 500 000 Ft-ért
Telefonszám: +36 (72) 525 575
Ismerjen fel 5 slágert
Nyeremény:

Játékonként 5000 Ft. Halmozódó nyeremény alap. Össznyeremény 500 000 Ft értékű Árkád Pécs vásárlási utalvány.

Játék kezdete: 2016.11.21.
Játék vége: 2016.12.23.

Minden nap több alkalommal hangzik el a Rádió 1 Pécs műsorában az 5 dalból álló zenei montázs.

Hallgatóinknak meg kell mondaniuk a dalok előadóját vagy a számok címét, amit a montázsban hallanak.

Minden nap annyi hallgató próbálkozhat, ahány játék adásba kerül.

Az első játék nyereménye 5000 Ft értékű Árkád Pécs vásárlási utalvány.

A nyeremény mindaddig 5000 forintonként halmozódik, amíg valaki meg nem nevezi az adott montázsban szereplő 5 dal előadóját vagy a számok címét. Ha sikeresen megtörténik, akkor az addig halmozódott nyeremény illeti meg.

Ezután a játék újabb öt dalos montázzsal folytatódik, egészen az ötödik hét végéig.

Támogató: Rádió 1 Pécs

Információk

Rádió 1 Pécsről szól

Játékszabályzat

Rádió 1 Pécs - nyertő 5-ös általános játékszabályzat

1. A Rádió 1 Pécs játékaiban való részvétel feltétele, hogy a játékos a rádióban elhangzott vagy a weboldalon közzétett felhívásnak eleget tudjon tenni, tudja a helyes választ vagy felhívás szerint kerüljön kiválasztásra.

2. A játékokban kizárólag 14 éven felüli azon devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nem esik a 3. pontban meghatározott személyek körébe

3. A játékokban nem vehetnek részt a Rádió 1 Pécs dolgozói és azok hozzátartozói!

4. Egy játékban egy játékos csak egyszer nyerhet! Egy játéknak számít egy adott időszak alatt azonos témában, azonos módszerrel bonyolított játék.

5. Az a játékos, aki a játékra való jelentkezéskor a műsorvezetőnek nem a valós - később okmányaival igazolható - személyes adatait adja meg, a játékból kizárásra kerül és a nyereményét nem veheti át.

6. A nyeremény a nyertes nevére szól, másra át nem ruházható, az Árkád Pécs ajándékutalvány készpénzre nem váltható.

7. A nyeremény átadása előzetes időpont egyeztetést követően a játékot követő 30 napon belül a Mambó Rádió Kft. székhelyén (7623 Pécs, Rákóczi út 18.) történik.

8. A nyeremény átvételekor a nyereményt átvevő játékos feltétel nélkül beleegyezik, hogy személyes okmányairól (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, taj kártya) fénymásolat készüljön.

9. A nyereményt átvevő játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatai a Mambó Rádió Kft. adatbázisába kerüljenek, és azokat a Mambó Rádió Kft. – esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig – minden további ellenszolgáltatás nélkül és engedélyezés nélkül a jelen promóció lebonyolítása, valamint saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára a jövőben felhasználhassa. Az a játékos, aki nem kívánja, hogy a jövőben további névre szóló ajánlattal megkeressék, adatai törlését a nyilvántartásból a következő címen kérheti: Mambó Rádió Kft., 7623 Pécs, Rákóczi út 18. Az adatbázis harmadik félnek nem kerül átadásra.

Támogató logó
Telefon: +36 (72) 525 570
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: Rádió 1 Pécs