Incze Annamária

Intro kép
Hírszerkesztő
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: Facebook oldalam
A Rádió 1 Pécs csapata kiváló, jó itt dolgozni!
Huszonéves koromig meg sem fordult a fejemben, hogy rádiózzak… Diák-koromban sok minden érdekelt: jó voltam idegen nyelvekben, szerettem a matematikát és klasszikus zenét tanultam hosszú évekig. Gazdasági pályára készültem majd angol-szakra, el is végeztem, tanítani kezdtem, ám egy nap valami történt. Otthon épp a konyhában tettem-vettem, miközben a rádiót hallgattam és meghallottam egy felhívást: munkatársakat keresnek. Át sem gondoltam, hogy ez mit jelent pontosan, de pár óra múlva már ott voltam a válogatáson – és megfeleltem. Ezen alighanem én lepődtem meg a legjobban.
A rádiózás gyorsan beszippantott.
Hírszerkesztőként és a műsorvezető asszisztenseként kezdtem el dolgozni, majd hamarosan a műsorvezetői székben találtam magamat egy szekszárdi helyi-, később regionális rádiónál, aztán 2010-ben jött a Rádió 1 Pécs. 2012-ben Pécsre költöztem, hogy a pécsi Rádió 1-nél folytassam, ahol ismét a hírszerkesztés lett a fő feladatom. Nagyon szeretem! Izgalmas, érdekes – és mindig tudom, mi történik a városban és környékén, meg a nagyvilágban. Ráadásul a Rádió 1 Pécs csapata is kiváló, jó itt dolgozni.
Amit szeretek még – a rádiózás mellett – az a főzés, Agatha Christie, az irodalom úgy általában (többet kéne olvasnom... ), a zene – klasszikus és könnyű egyaránt. Amit nem szeretek az a vasalás, a nagy tömeg és azt se, ha a karácsonyi ajándékomra azt mondják: „... és ez egyben a szülinapi meglepetésed is”. Túl közel van egymáshoz a két ünnep, ezt már észrevettem :)