Szent György Fogadó

Étterem: Szent György Fogadó

Étterem leírás

Cégünk egészséges, tartósítószertől mentes, kiváló minőségű alapanyagokból készülő, házias ízvilágú ételek széles választékát kínálja a házhozszállítás kényelmével.

Cégünk 2000 márciusában alakult elsősorban, azért mert megoldatlannak láttuk a pécsi munkahelyek étkeztetését.

2005 szeptembere óta állunk megrendelőink rendelkezésére, ételeinket frissen-melegen szállítjuk. Az ételt eldobható, mikró sütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják vásárlóink. A minőség megóvása érdekében kérjük az ételt fogyasztásig hűtőben tárolni, fogyasztás előtt legalább 72 fokra felmelegíteni (mikró sütőben körülbelül 3 perc)!
2007. januárjában költöztünk Pécs egyik legújabb és legmodernebb nagy konyhájába ahol a H.A.C.C.P szabályainak szigorú betartásával igyekszünk vendégeink kívánalmainak megfelelni.

Az Ebédfutár szolgáltatása napi változatos, házias étkezést biztosít, melyet a korszerű csomagolásnak köszönhetően néhány perc alatt elfogyaszthatnak. A megrendelt ételek kedvező árúak és futáraink ingyen szállítják házhoz. Az étel nem csöpög és nem folyik ki, a tálkákban marad, míg Ön az asztalán ki nem bontja a védőfóliát.

Az ebéd azonnal fogyasztható, hűtőben tárolható, vagy mikrohullámú sütőben tálkával együtt felmelegíthető.

Cím: 7623 Pécs, Nagyvárad u. 23.