Life1 Pécs Fitness

Partner logó
Gyere és mozogj velünk!

Partnerünk: Life1 Pécs Fitness

Bemutatkozó

A pécsi Life1 fitness klub 2014. február 1-jén nyitotta meg kapuit a belváros szívében, a Centrum Áruház épületében.

Célunk, hogy a rendszeres mozgás és kikapcsolódás lehetőségét minél több emberhez eljuttassuk, kulturált, egyedi környezetben, a modern felszereltséggel, elérhető árakon.

Az 1200 m2-es, teljesen légkondicionált, természetes fényben gazdag fitnesss klubban, a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és cardio géppark áll vendégeink rendelkezésére. Erősítésre és nyújtásra kézi súlyzók, rudak és padok mellett 44 db Star Trac kondicionáló gép; cardio edzésre 42 db Star Trac cardio gép - köztük a legközkedveltebbek az edzés közbeni interaktív szórakoztatásért LCD monitorral felszerelve - várja vendégeinket.

Vendégeink számos csoportos óratípus közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős zumba, dance óráról, egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates, gerinctorna, jóga óráról, vagy akár egy kemény, dinamikus TRX-ről, spinningről. Aerobik és spinning termeink gazdagon fel vannak szerelve a legkülönbözőbb eszközökkel.

Célunk, hogy egyetlen hölgyvendég se érezze magát kellemetlenül bizonyos feladatsorok elvégzésekor, ezért a nyitott fitness területektől az adott lehetőségekhez képest elszeparált, nem belátható területet biztosítunk, ahova csak hölgyek léphetnek be.

A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias, barátságos kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal; a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Edzés után vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést!

Klubunkban ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk – az aktuális jelszóról érdeklődj csapatunk tagjainál!

A Life1 Klub látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.

Amellett, hogy számos mozgásformát biztosítunk, célunk helyszínéül szolgálni az energikus, életvidám pécsi közösségek, baráti társaságok mindennapi életének. A rendszeres mozgás és a jókedvű csapat pozitív energiával tölt fel; a Life1 életet visz a hétköznapokba!

Ne, feledd, az életünket mi formáljuk: a mozgással, a magunkra figyeléssel átalakíthatjuk a külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett egy pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot ad a mindennapokban!

Felkészülten várjuk leendő klubtagjainkat, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 06:00 - 22:00

Szombat - Vasárnap: 08:00 - 20:00

Információk

Cím:7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 2/1.
Mobil:+36 (70) 455 3280
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.