KiwiSun

Partner logó
Az egészségtudatos szolárium

Partnerünk: KiwiSun

Bemutatkozó

KiwiSun - AZ EGÉSZSÉGTUDATOS SZOLÁRIUM

Pécsen a Ferencesek utcája 14. szám alatti szalonunkban várjuk EGÉSZSÉGTUDATOS barnulni vágyó Vendégeinket !

Miért a KiwiSun?

A KiwiSun egy olyan a világon egyedülálló szolárium koncepció, ahol nem ég meg a bőröd*, nem pirosodik, nem szárad ki, nem ráncosodik úgy, mint a hagyományos szoláriumokban, hanem kíméletesen és gyönyörűen barnul.

Fokozódik a D-vitamin termelődés, amely ma elengedhetetlenül fontos; számos kutatás igazolta a D-vitamin szerepét különböző betegségek megelőzésében és az immunrendszer támogatásában. **

Gépeink nem tartalmaznak kvarc halogén arcbarnítót, hanem kizárólag egészségtudatos arc-, váll-, dekoltázs és lábszárbarnítókat alkalmazunk.

Legújabb fejlesztésünk az új zöld bio szolárium, amely hosszantartó természetes karibi barnaságot eredményez, nincs a tipikus sárgás bőrszín, mert egy speciális fényt bocsát ki.

A KiwiSun zöld bioszoláriuma fokozza a az endorfin termelődését is.

Az endorfin a BOLDOGSÁG hormonja, amely nagyrészt az UV fénynek köszönhetően termelődik az emberi szervezetben, ezáltal magabiztosabb, optimistább, vidámabb leszel, így pedig a problémákhoz is másképp állsz hozzá!

A vidám és felhőtlen ember kevesebbet beteg, belső egyensúlya biztosabb, önbizalma nő!

Ezek a pozitív hatások a mentális stabilitást nyújtják számodra, átvezetnek a hétköznapi gondokon, így gyorsabban megtalálhatod az egyéni sikered, az egyéni boldogságod titkát!

Számos egyéb pozitív biológiai hatása van; zöld színterápia, közérzetjavítás, egyensúlyba hoz.

Az infra szolárium a napozás előtt infrasugarak segítségével felmelegíti a bőrfelszínt, kitágítja a pórusokat, így a barnulás mélyebben szebben és hosszantartóbban jön létre.

A KiwiSun szalonokban speciális szolárium kozmetikumok érhetőek el, amelyek a barnulást felgyorsítják, elmélyítik és tartósabbá teszik, sőt természetes összetevőikkel táplálják a bőrt

A KiwiSun kifinomult formavilággal, szemet-lelket és minden érzékszervet kényeztető gondoskodással várja vendégeit országszerte és Európában.

A KiwiSun a biztonság és az egészségtudatosság garanciáját jelenti, mert a következőkre számíthatsz, bármelyik szalont választod:

- franchise rendszer szerinti egységes követelmények és szolgáltatások

- központi minőség-ellenőrzési rendszer

- garantált csőcserék (hivatalos jegyzőkönyvek)

- kizárólag EU konform 0,3 W/m2 bevizsgált szoláriumok (hatósági tanúsítványok)

- szakképzett személyzet (kizárólag szakmai vizsgával)

Nyitvatartás

Hétfő: 07:00 - 22:00

Kedd: 07:00 - 22:00

Szerda: 07:00 - 22:00

Csütörtök: 07:00 - 22:00

Péntek: 07:00 - 22:00

Szombat: 09:00 - 21:00

Vasárnap: 09:00 - 21:00

Információk

Cím:7624 Pécs, Ferencesek utcája 14.
Telefon:+36 (72) 312 163
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal:KiwiSun