Intim Shop

Partner logó
Intim Shop Hungary

Partnerünk: Intim Shop

Bemutatkozó

Az Intim Shop 1997-ben nyitotta meg kapuit Pécs belvárosában, a Rákóczi u. 46. szám alatt található Kereskedők Háza mélyföldszintjén.

Fő profilunk, a szexuális áruk kereskedelme, melyhez szinte minden hozzátartozik, ami a szexualitással, a testiséggel, illetve a kellemes és izgalmas együttléttel kapcsolatba hozható!

Az Intim Shop csapata azért dolgozik, hogy mindenki szexuális élete maximális örömökkel gazdagodjon és élje át mindenki napról-napra erotikus fiatalságát. Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek joga, hogy párjával kötöttségek nélkül szeressék egymást úgy élvezzék a szexet, ahogy számukra a legélvezetesebb.

Álláspontunk az, hogy minden kapcsolat feldobható, izgalmasabbá, ezáltal teljesebbé tehető egy kis fantáziával, hiszen az erotika az agyban kezdődik, és ha megvan a megfelelő motiváltság, akkor nincs unalmas és egyhangú kapcsolat. Üzletünkben található kellékek, kiegészítők, valamint segédeszközök, ezt hivatottak szolgálni, és mindenki képes találni önmaga illetve partnere kedvére való terméket! Ismernünk kell partnerünk, illetve önmagunk testét, vágyát, hogy a legteljesebb szexuális együttléttel ajándékozhassuk meg partnerünket és önmagunkat!

Üzletünk vezetésénél elsődleges szempont a diszkréció, melyre a kiszolgálás illetve a rendelések teljesítése során, igen nagy hangsúlyt fektetünk! Ha bármi kérdésed lenne a termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatosan, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Továbbra is, szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Az Intim Shop dolgozói

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 09.00-18.00

Szombat: 09.00 - 13.00

Információk

Cím:7621 Pécs, Rákóczi út 46. (Kereskedők Háza)
Telefon:+36 (30) 843 2550
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal:Intim Shop