Mecsekerdő Zrt.

Partner logó
Természetes úton

Partnerünk: Mecsekerdő Zrt.

Bemutatkozó

A Mecsekerdő Zrt. Baranya megye erdeinek 50%-át kezeli, tartamos erdőgazdálkodással. Ennek lényege: a természet folyamataira alapozva gyarapítja az erdő fakészletét úgy, hogy a törvény szigorú előírásai szerint az állam által megszabott feladatot hajtja végre.

Társaságunk a megye legnagyobb vadgazdálkodója is egyben. Vadállományunk évente mintegy 2200 nagyvad elejtését teszi lehetővé.

Két erdei iskolánk, az árpádtetői Mókus Suli és a sasréti Kikerics programjain lehetőséget nyújtunk a gyerekeknek, hogy a természetben tanuljanak a természetről.

Almamellék és Sasrét között közlekedik az ország legrégebbi keskeny nyomtávú erdei vasútja, amelyet báró Biedermann Rezső építtetett 1901-ben.

Korszerűen felszerelt vendégházainkban, apartmanházainkban és ifjúsági szállásainkon várjuk a Baranyába érkező, különleges környezetet kereső turistákat.

Társaságunk működteti az ország egyik legnagyobb erdei kalandparkját, a pécsi Mecsextrém Parkot. Az egész napos élményprogramokat kínáló park a családok és az osztálykirándulók mellett speciális ajánlattal várja a céges csapatépítő programok, családi napok szervezőit is.

A Mecskerdő Zrt. - felismerve az egészséges táplálkozás fontosságát és a gyümölcsökben rejlő értékes hatóanyagokat - kárászi telepén természetes gyümölcsleveket állít elő. A Naturalé termékcsalád gyümölcstartalma valóban 100%-os.

Információk

Cím:7623 Pécs, Rét u. 8. Pf: 179.
Telefon:+36 (72) 508 200
Fax:+36 (72) 508 201
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal:Mecsekerdő Zrt.