Schmidt Bútor

Partner logó
Egyedi és otthonos

Partnerünk: Schmidt Bútor

Bemutatkozó

INDECO Beépített tolóajtós szekrények Baranya megyei márkaképviselete vagyunk. Gardrób szekrények, Térelválasztók, Tolóajtók készítése egyedi méret, szín alapján. Saját gyártású tolóajtóinkra 5 év garanciát adunk. Az INDECO tolóajtó rendszerét a kanadai DSH Inc. gyártja, mely 30 éve világviszonylatban tölt be vezető szerepet a rendszer gyártásában.  Sok esetben gondot okoz a bútordarabok megválasztása, mivel nemcsak az esztétikai és a praktikussági szempontokat kell figyelembe venni, hanem a belső tér adottságait is. Az INDECO tolóajtós szekrények azonban komplex megoldást kínálnak. Nem vesznek el fölöslegesen életteret és áttekinthető tárolást biztosítanak. A tolóajtós szekrényeket faltól-falig, a padlótól a mennyezetig, tetőtérbe, falfülkébe, sarokba, szűk folyosóra  készíthetjük. Az INDECO Tolóajtós szekrényekkel nemcsak hálószobát, előszobát, közlekedőt tudunk elegánsan berendezni, hanem nappalit, étkezőt, gyerekszobát és otthonunk, irodánk, munkahelyünk térelválasztását is  praktikusan megtudjuk oldani.

Fő tevékenység a bútorkészítés, melyet minden kedves megrendelő egyedi igénye szerint, méretre készül. Minden egyes  munka a méretek és az igények pontos felmérésével kezdőik, hiszen legyen szó bármilyen bútorról, vagy berendezési tárgyról, hosszú időre tartós, és esztétikus bútorokkal szeretné mindenki berendezni otthonát, irodáját, üzletét.

Természetesen, a felmérést, valamint az árajánlatot, INGYEN KÉSZÍTEM el Önnek, mely árajánlat nem kötelezi Önt semmire!

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 08.00-18.00

Szombat: 08.00-13.00

Vasárnap: Zárva

Információk

Cím:7622 Pécs, Siklósi út 2.
Mobil:+36 (70) 424 1370
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal:Schmidt Bútor