Pannonpower

Partner logó
A megújuló energia szakértője

Partnerünk: Pannonpower

Bemutatkozó

Alapvető célunk a hő- és villamosenergia-igények kielégítése a technikai modernizációra, minőségre és megbízhatóságra, valamint a fenntarthatóságra alapozva.

Társaságunk felhagyva a szenes tüzeléssel, egyre szélesedő üzleti szerepvállalása révén olyan vállalkozássá nőtte ki magát, amely meghatározó pozíciót tölt be hazánk energiatermelésében. Jelentősége az energetikai szolgáltatások, szakértői feladatok és a környezetvédelmi ipar terén is kimagaslik, sőt Magyarország határain is túlmutat.

Innovatív stratégiánknak köszönhetően a huszonegyedik század biomassza-alapú energiatermelésének élenjáró nagyvállalatává váltunk. Jelenleg is azon dolgozunk, hogy megszervezzük a jövő igényeit kiszolgáló termelési és szolgáltatási folyamatokat, és a változó piaci, szabályozási feltételekhez, a környezetvédelmi kihívásokhoz igazodva partnereink számára még több értéket, modern szolgáltatást tudjunk kínálni.

Közvetlen környeztünk számára is korszakos váltást jelentett, amikor 2004 nyarán Közép-Európa legnagyobb biomassza-tüzelésű energiatermelő egysége kezdte meg működését erőművünkben. Reményeink szerint a jövő évtől egy új, 35 MW-os szalma-tüzelésű blokk üzembe állításával erősíthetjük a pécsi biomassza-tüzelést, megvalósítva ezzel a város 100%-os zöld távhő-ellátását.

A Pannonpower a biomassza energiatermelés jelenlegi tüzelőanyag bázisának bővítése céljából további alternatívákkal is foglakozik. Jelentős kutatásokat folytat például az energiafű energetikai célú hasznosítási lehetőségei terén.

Információk

Cím:7630 Pécs, Edison u. 1.
Telefon:+36 (72) 534 200
Fax:+36 (72) 534 205
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal:Pannonpower