ANDA Festékáruház

Partner logó
Festéket pont itt

Partnerünk: ANDA Festékáruház

Bemutatkozó

Az ANDA Kft. több mint 20 éve, 1991-óta foglalkozik festék és szakipari anyagok nagy- és kiskereskedelmével. Az elmúlt évek kitartó és eredményes munkájának köszönhetően vezető szerepet tölt be a Dunántúli festék és festék-segédanyag forgalmazásban.

Központi telephelyünk Pécsen található, ahol 2400 m2 alapterületű raktárbázissal rendelkezünk, illetve Veszprémben szintén működtettünk egy 1200 m2-es nagykereskedelmi telephelyet.

Kiskereskedelmi hálózatunk jelenleg 19 üzletből áll, amely a maga nemében az ország egyik legnagyobb független kereskedelmi láncolata.

Árukínálatunkat folyamatosan bővítjük, a megnövekedett piaci igényekhez alkalmazkodva, jelenleg mintegy 80 gyártó, több mint 20000 cikke áll partnereink rendelkezésére. Portfoliónkban megtalálhatóak a dekorációhoz, felújításhoz, építéshez szükséges termékek éppúgy, mint a speciális tudást igénylő szakipari termékek. Cégünk jelentős szereplője emellett a hő és hangszigeteléssel foglalkozó üzletágnak is.

Ezek a tények ismeretében talán nem meglepő, hogy az elmúlt évek alatt az ANDA Kft. ország egyik legnagyobb festék és ehhez kapcsolódó kiegészítők forgalmazójává vált.

Információk

Cím:7630 Pécs, Engel J. u. 13.
Telefon:+36 (72) 518 710
Fax:+36 (72) 332 599
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.