BNI Magyarország

Partner logó
Local Business - Global Network

Partnerünk: BNI Magyarország

Bemutatkozó

A BNI egy pozitív, támogató, strukturált hátteret kínál egy vállalkozás fejlődéséhez, az üzletszerzéshez, a kapcsolati tőke növeléséhez.

Az elmúlt évben a BNI tagok összesen 20,7 milliárd Ft többletbevételt generáltak egymásnak.

A BNI tagok úgy működnek együtt, mint egymás értékesítői, ezáltal olyan, mintha mindenkinek saját értékesítési csapata lenne. A tagok ismerik egymás termékeit, szolgáltatásait, így aktívan tudnak közreműködni a potenciális ügyfelek megtalálásában. Ha segítek neked, és te is segítesz nekem, a végén mindketten jól járunk.

A BNI története

A BNI-t 1985-ben Ivan Misner amerikai üzletember alapította, s több mint negyedévszázados történelme alatt az üzleti kapcsolatépítés és a kapcsolati marketing vezető szervezetévé vált. Mára több mint 60 országban, közel 7300 csoporttal és 190 000 főt meghaladó taglétszámmal működik a BNI üzleti közössége, ahol a tagok jutalékmentesen, bizalmi alapon segítik egymást üzleti ajánlásokkal.

A BNI Magyarországon 2008 óta működik, 2015-ben közel 1000 magyar vállalkozás rendelkezett tagsággal. Tavaly a magyar BNI tagok 20,7 milliárd forint többletbevételt generáltak egymásnak.

Sikerünk titka két szóval foglalható össze, amely egyben filozófiánk is: „GIVERS GAIN” („AKI AD, AZ NYER!(r)”).

Hogyan működünk?

  • A tagok minden héten egy 90 perces üzleti találkozón vesznek részt.
  • Egy szakterületnek csak egy képviselője lehet ugyanazon csoport tagja.
  • Ha egy vállalkozás több területen tevékenykedik, ki kell választania az elsődleges tevékenységét, és csak azt képviselheti a csoportban.
  • Ha egy tag nem tud részt venni az adott heti üzleti találkozón, küldhet helyettesítőt.

Részletes Szabályzat és Vezérelvek megtekintése

Általános Szerződési Feltételek megtekintése

Adatkezelési tájékoztató megtekintése

Miért éri meg csatlakozni?

  1. cége bevételeit 5-15%-kal növelheti
  2. éves szinten 50 szervezett üzleti találkozón vehet részt
  3. több száz üzletemberrel bővítheti kapcsolati tőkéjét
  4. személyes ajánlások által új üzleti lehetőségek nyílnak meg ön előtt
  5. kizárólag tagjaink számára nyitott networking képzéseinken megtanulhatja hatékonyan építeni és kezelni üzleti kapcsolatrendszerét

Nyilatkozat a diszkrimináció mentességről

A BNI megköveteli, hogy a csoportok a tagságért jelentkező személyeket szakmai képzettségük és teljesítményük alapján válasszák ki; faji származás, vallás, nem, nemzeti származás, családi állapot, kor vagy fogyatékosság figyelembevétele nélkül. A BNI nem támogat semmilyen csoport tevékenységet, amely megszegi a diszkrimináció mentességről szóló nyilatkozatot.

Információk

Telefon:+36 (20) 40 30 111 (Máté Gábor, Régió igazgató, BNI Magyarország Déli Régió)
E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.